06 август 2008

Долу ръцете!

МРАЗЯ да ме пипат непознати хора! Побеснявам! Защо го правят? Защо шефката ми влиза и от вратата налита да ми роши косата с думите "Как си днес"? Защо лаборантката идва, казва "Здравей" и веднага налита да ме мачка, говорейки ми глупости от рода на "ох, много работиш ти, винаги като вляза и тракаш на компютъра"? Тя, последната, винаги налита на гола плът - ако съм с блуза с дълъг ръкав тръгва да ме пипа по лицето, ако съм с тениска ме мачка по ръката, а днес, понеже съм с гол гръб се залепи да ме разтрива!
Дръжте си ръцете далеч от мен, моля! Да, знаем се от 10 години, но не сме първи приятелки, че да се отдаваме на милувки - колежки сме, ти си ми шефка, а ти работиш на другия край на коридора и винаги сме били на "Здравей-Здрасти"!
Какво е това?!?
Дърпам се, не схващат намека. Пробвах да си го кажа в прав текст, помолих шефката да спре, обясних, че не ми е приятно. Притеснявах се, че ще се засегне. Не би! Следващият път ми налетя с думите "ти нали не обичаш да ти роша косата"!!!
Защо???

2 коментара:

Стоян Христов каза...

Муаххахах, и теб са те налазили!!! Мръсници, даже и подсъзнание нямат, ами директно мачкат!:)

Аз съм препоръчал на познатите ми човеци да се държат на поне два метра от мен, ако искат да си запазим дружеските взаимоотношения. За което някой ми спомена, че ми бил виновен интернета.;)

Магарето каза...

Ей! Недей злорадства!
;-)
Мда, често ме полазват гадовете и много ме ядосват! Но не мисля, че вината е в интернета, по-скоро е в съдържанието на главите им!
Пък аз лично предпочитам аз да си избирам кой да ме опипва :-P