15 септември 2009

15-ти

Дойде ми и на мен до главата да учителствам! Не мислех, че някога ще ме сполети подобна съдба, но ето - още вчера започнах с поученията и наливането на знания в празни глави. Да, вчера, на 14-ти! Чудя се, що за университет е това, дето дори не можа да започне академичната година по нормално време! Важното е, че днес получих почти букетче за първия учебен ден от Скокливата Линди и трябва да призная, стила на Обеликс ми пасва!

Слава Богу от мен не се иска да следя за "приличното облекло" на студентите. Няма да меря дължината на поличките и теснината на панталоните. Може ли обаче да забраня използването на мобилни телефони в час? Моля!!!

7 коментара:

Стоян Христов каза...

Честито празник!:)

И да, може да им забраниш джисиеми, много обичат да преписват от тях, от мен да го знаеш.;)

Магарето каза...

Абе те нека перписват, на мен това не ми пречи! ;-) Аз просто искам да не ми дрънчат докато аз страдам в опитите си да си припомня формули и сложни имена на метаболити и ензими!

Разбира се, ако имам право на желания, ще си поискам истински практически упражнения! За съжаление не сме дорасли да ни поверят колби и епруветки!

Линдихопър каза...

Моля, моля. Нали трябва да има трепет за първия учебен ден! Между другото, искаш ли комикс за heat shock proteins?:)

Магарето каза...

О да, много благодаря! Точно в правилния момент ще бъде - говорим за структура и нагъване на белтъци и мога дируктно да го включа в презентациите! А защо не и да поискам да го прерисуват за теста;-)

Абе ти що не зарежеш фармацията и не се хванеш с продажба и дистрибуция на комикси? Мисля, че пазара е също толкова голям колкото фармацевтичния, но пък е по-весел:-P

Стоян Христов каза...

Одобрявам за комиксите и подкрепям с две ръце!:):) А ако се абонира човек, ще даваш ли бонуси под формата на парацетамол или ибупрофен?

Магарето каза...

Парацетамол или ибупрофен? Много си скромен, аз очаквах, че ще поискаш нещо ... по-весело! ;-)
Сигурна съм обаче, че ще си изпросим разни бонуси - все пак допринасяме идейно за предприятието!

Линдихопър каза...

Какви грандиозни планове! Ако е за веселата част, на мен ми стига и гардеробиерка в Сатиричния театър.;)