31 май 2007

Епизод X+1 - За подписите

През последната седмица началниците са се заели с нелеката задача да ни научат как да си служим с новите технологии! Смятат, че не се справяме добре когато пращаме e-mail-и. Трябвало обезателно да си слагаме подписчета, така че всеки който получи писмо от нас да знае от къде идваме, да ни посети страницата и да се опита да научи нещо за нас. Редно било да се рекламираме казаха!
Първо ни написаха на черната дъска примерен подпис - имена, титли, адреси, телефони, интернет страница. Казаха обаче, че можем да вложим творчество и да го разнообразим по свой вкус - например да добавим ICQ номер. Нищо, че ни е забранено да ползуваме тази програма. За по-сигурно, за затвърждаване на урока, ни изпратиха и e-mail със същите обяснения и с още идеи за направата на идеалния подпис.
Чудя се - тези хора нямат ли си друга работа? А също - няма ли да е по-добре първо да ни накарат да се чувстваме доволни от това, че работим тук, така че да пожелаем сами да си турим въпросните подписи?
Хм... Тъпи въпроси, които ще си останат без отговор!

2 коментара:

Unknown каза...

идея за идеалния служебен подпис: линк към тази страница!:-), особено за мейлове към шефовете:-), за да им се развие малко чувството за хумор!

Магарето каза...

Хихи, добра идея! Само не знам до колко може да се разчита на способността им да развият чувството си за хумор - мисля си, че човек се раждза с него, а те горките, в това отношение, са в особено "неравностойно" положение!